Nyheter

Hyllievångsskolan nominerat till årets bygge 2018
Vi på M Roos Måleri AB har utfört måleriarbetena på detta projekt. Ett mycket väl utfört måleriarbete som vi är otroligt stolta över. Vi vill även passa på att tacka Byggnadsfirman Otto Magnusson för ett gott samarbete.
För fördjupad information se film i länk.
Visa mer

M Roos Måleri ABs foto.

 

Parken 2. Västra Hamnen, Malmö.
Nu är det klart att det är M Roos Måleri AB som ska måla Parken 2. Projektet ligger i Västra Hamnen, Malmö och består av 166 lägenheter och 4 butikslokaler. Vi på M Roos Måleri AB tackar för förtroendet och ser fram emot att påbörja måleriarbetena.

M Roos Måleri ABs foto.
M Roos Måleri ABs foto.

 

BRF Allén 3 i Kronetorpstaden.
den 5 juni kl.08:14
Nytt Projekt! BRF Allén 3 i Kronetorpstaden. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser fram emot att påbörja måleriarbetena.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Björkhagens förskola i Malmö.
den 30 mars kl. 13:57
Nytt Projekt! Med start i början av sommaren som är en förskola i Malmö. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern på Björkhagens förskola och ser fram emot att sätta igång med måleriarbetena.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Gyllins Trädgård, Malmö.
den 30 mars kl. 13:56
Nytt Projekt! Med start v28 och bestående av 34 nya lägenheter i Gyllins Trädgård, Malmö. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern på Junibacken i Gyllins Trädgård och ser fram emot att sätta igång med måleriarbetena.

M Roos Måleri ABs foto.
M Roos Måleri ABs foto.

 

Västra hamnen, Kv. Bommen 4.
den 28 mars 2017.
Nytt Projekt! Med start efter semestern bestående av 44 nya lägenheter i västra hamnen. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern på Kv. Bommen 4 och ser fram emot att sätta igång med måleriarbetena.M Roos Måleri ABs foto.

 

Limhamns kalkbrott.
den 28 mars 2017.
Nytt Projekt! Med start Vecka 16 bestående av 76 nya lägenheter med unikt läge vid Limhamns kalkbrott. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern på Kv. Borrsnäckan och ser fram emot att sätta igång med måleriarbetena.

M Roos Måleri ABs foto.
M Roos Måleri ABs foto.

 

Brf Kungsliljan i Malmö.
den 9 november 2016.
Idag kom det glädjande beskedet att det är M Roos Måleri AB som ska måla Brf Kungsliljan i Malmö. Projektet består av 44 nyproducerade lägenheter i 11 våningar med källare och starter i början av 2017. Vi tackar för ordern och ser fram emot att på börja arbetena.
M Roos Måleri ABs foto.

M Roos Måleri ABs foto.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Källby Dal.
den 13 april 2016
Idag kom det glädjande beskedet att det är M Roos Måleri AB som ska måla på Källby Dal. Måleriarbetet är beräknat att påbörjas i sensommar 2016. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser framemot att påbörja arbetena.
M Roos Måleri ABs foto.

Hyllievångsskolan.
den 2 mars 2016.
Nu på morgon fick vi på M Roos Måleri AB ett mycket glädjande besked. Det är M Roos måleri AB som ska utföra måleriarbetena på Hyllievångskolan som byggs i Hyllie. Detta är ett prestige projekt som vi är mycket glada att få vara del av.
M Roos Måleri ABs foto.

 

Palmansgård i Vellinge.
den 29 oktober 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska utföra måleriarbetena på Palmansgård i Vellinge. Projektet består av 9 st nybyggda radhus. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser fram emot att påbörja arbetena.M Roos Måleri ABs foto.

 

Källby Vall.
den 23 oktober 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos måleri AB som ska måla på Källby Vall. Entreprenaden består av 228 st lägenheter i fyra hus och ska utföras under 2016. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser fram emot att påbörja arbetena.M Roos Måleri ABs foto.

 

OK Q8 macken i Lockarp.
den 1 oktober 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska måla den nya OK Q8 macken sim byggs i Lockarp utanför Malmö. Uppdraget fick vi efter ett gott samarbete med OK Q8 macken som byggdes i Trelleborg. Vi på M Roos Måleri AB ser fram emot att påbörja arbetena.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Brf Dockterassen i Malmö.
den 9 juni 2015.
Ikväll fick vi det glädjande beskedet att det är M Roos Måleri AB som ska utföra underhållsarbetena åt Brf Dockterassen i Malmö denna sommaren. Vi tackar för orden och ser fram emot att påbörja arbetena.M Roos Måleri ABs foto.

 

OKQ8 macken i Trelleborg.
den 6 juni 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska måla den nya OKQ8 macken som byggs i Trelleborg. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser fram emot att påbörja arbetena.

M Roos Måleri ABs foto.
St Knuts vård.
den 4 juni 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska utföra måleriarbetena på St Knuts vård och omsorgsboende när det byggs till. Måleriarbetet förväntas att påbörjas i September månad och består av 36 st servicerum samt gemensamma ytor i två plan. Vi på M Roos Måleri AB tackar för ordern och ser framemot att påbörja arbetena.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Brf Musslan i Lund.
den 1 april 2015.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska utföra måleriarbetena på Brf Musslan i Lund. Jobbet består av 2 nybyggda punkthus med sammanlagt 24 lägenheter. Vi tackar för ordern och ser framemot att påbörja arbetena.

M Roos Måleri ABs foto.

 

Skånegåsen i Dalby
den 19 november 2014.
I Dag blev det klart att det är M Roos Måleri AB som ska utföra måleriarbetena på Skånegåsen i Dalby som består av 23 radhus. Vi tackar för förtroendet och ser framemot att påbörja arbetena.
M Roos Måleri ABs foto.

 

Brf Salongen 16 i västra hamnen, Malmö.
den 4 juli 2014.
Idag blev det klart att det är M Roos Måleri som ska måla åt Brf Salongen 16 i västra hamnen, Malmö när dom byter fasad. Ett rejält jobb på 3200 kvm träpanel som ska målas i olika kulörer. Vi blev även tilldelade 2 jobb åt Trelleborg AB som ska utföras i sommar.

M Roos Måleri ABs foto.
M Roos Måleri ABs foto.

 

Malmroshuset
den 16 april 2014.
Nu är det klart att det är M Roos måleri som ska måla
gamla Malmroshuset i Trelleborg när det ska renoveras.
Invändigt byggs nya kontorslokaler och utvändigt ska alla
fönster renoveras. Vi på M Roos måleri tackar för ordern
och ser framemot att påbörja arbetena.

612_n

 

 

 

 

Källby Slätt.
den 20 mars 2014.
I Dag blev det klart att det är M Roos Måleri AB
som ska måla Källby Slätt, Etapp 3 i Lund. Vi På
M Roos Måleri AB Tackar för ordern och ser fram emot
att påbörja målningsarbetena efter byggsemestern.

Källby_Slätt

Svedala-Tegelbruket.
Etapp 1 med 24 hyresrätter, med inflytt under
sommaren 2014

.Tegelbruket_Svedala3